• Közös nevezőre jutni – A KO új podcast-sorozatának első adása

  2023.11.24 — Szerző: KO

  Egy újabb podcast az éterben. A KO immár második beszélgetéssorozatával jelentkezik. A bemutatkozó részben azt járjuk körül, hogyan kapcsolódik a podcast a KO-hoz és a Kortárshoz, valamint milyen témák várhatók a közeljövőben. Reméljük, hogy minél többen velünk tartanak!

 • Közös nevező címmel új podcast-sorozatot indít a KO szerkesztősége. Az első adásban Thimár Attila, Halper László, Túri Judit és Dobri Imre beszélgetését hallgathatják a tervezett adások témáiról és szellemiségéről. Szóba kerül többek között a kortársiasság fogalma, az értékmegőrzés fontossága, a kulturális minőség és a hitelesség kérdése, de szót ejtünk az élőbeszéd varázsáról is.

  „Közös nevező” – a KO új podcastsorozata
  „Közös nevező” – a KO új podcast-sorozata

  Podcastjainkban alapvetően a KO-n megjelenő sokféle kulturális tartalmat szeretnénk visszaadni, de az adások tartalmukban és szellemiségükben a Kortárs folyóirathoz is kötődnek. Beszélgetéseink tükrözik a KO összművészeti portál jellegét, és értékhalászatunk során a kulturális jelenségek minél szélesebb kontextusát kívánjuk bemutatni hallgatóinknak.

  A beszélgetés teljes terjedelmében meghallgatható a KO Közös nevező csatornáján az iTuneson, a Spotifyon, a SoundCloudon és a YouTube-on.


 • További cikkek