• Itt mulasd át magad a következő évtizedbe, ha egyik házibuli sem válik be – Szilveszteri programajánló a fővárosban

  2019.12.28 — Szerző: Buzás Lelle

  Az évtized utolsó programajánlójára egy szerteágazó listával jelentkezünk. Szilveszterkor a legnehezebb ellenállni a nyomásnak, hogy nyakunkba vegyük a várost, és méltóképp búcsúztassuk az óévet, úgyhogy összegyűjtöttük, hol lehetne ezt a legjobb keretek között megtenni.

 • Itt mulasd át magad a következő évtizedbe, ha egyik házibuli sem válik be – Szilveszteri programajánló a fővárosban
  Az Amadinda Ütőegyüttes és Presser Gábor közös koncertje
  Kép forrása

   

  Ha egy bárba mennél jó zenét hallgatni: Roots

  Facebook-esemény

  A Király utcai bár nemcsak frekventált lokációja miatt ideális választás, hanem mert meghitt enteriőrjében nagyon könnyű otthonos hangulatra lelni. Ahogy a leírás is mondja, este 9 óra után asztalt foglalni értelmetlen, de ha időben érkezünk, akkor a rap, a funk és az old school hiphop lágy hullámaira ringatózva várhatjuk, míg éjfélt üt az óra.

  Belépő: nincs

  Program: Zsolaa, Pászti, Balazska, Kony Okra, Tink a Mulató Azték, Hanzee, Sonny Kraft, Ujjatlan Kabát, Perrin/Unravel

  Ha klasszikusokkal buliznál: Tilos

  Facebook-esemény

  A Tilos Rádió működésének évtizedei alatt a kult szinonimájává nőtte ki magát, ahová akár hajnal 3-kor is odatekerhetünk minőségi zenét hallgatni. A Mika Tivadar Mulató ezen a jeles estén két szinten fogja szórakoztatni a látogatókat, Tilos DJ-k mellett a Dynamite Dudes koncertjét is meglátogathatjuk.

  Belépő: 2.000 Ft, amivel a Tilos Rádiót támogatod.

  Program: Clairvo, Voison, Beáta Pozitiva, Zotyka, Szamos, Dynamite Dudes, Palotai, Titusz, Vektor, Ferenc Szanati

  Ha egy örök indie vagy: Teso Disco

  Facebook-esemény

  A szárazföldről elrugaszkodva a TRIP Hajóra kalauzoljuk a kedves olvasót, ahol egy rendes indie buliban rázhatjuk a fejünket először a Warshow, majd a Carson Coma koncertjére. Aki a két energiabombától sem fárad el, koccintás után még jó pár óráig élvezheti a cipőnézegetős klasszikusokat a Tesco Disco hamisítatlan kínálatában.

  Belépő: Elővételben 2.000 Ft (23 óráig oda kell érni), a helyszínen 2.500 Ft.

  Program: Warshow, Carson Coma, Tesco Disco

  Ha valójában csak ennél egy jót: Béla

  Facebook-esemény

  Nem kell mentegetőzni, néha sokkal jobb ülve és teli hassal hallgatni a bárok élő zenéjét, mint tömegben bóbiskolva átvészelni az éjszakát. Akinek hasonló igényei vannak, szívesen ajánljuk a Béla bár-étterem-lakás-arborétumot a Bartók Béla úton, hiszen itt az élő zenét egy háromfogásos menüvel fejeli meg a Bartók Avenue legfényesebben ragyogó csillaga.

  Belépő: 11.000 Ft, az ár tartalmazza a fenti zenei és gasztronómiai élmények összességét. Jegyet foglalni a belabarbudapest@gmail.com e-mail címen lehet.

  Ha lencse nélkül is szereted a PÉNZ-t: Gólya

  Facebook-esemény

  A teljes elfogadás jegyében a megújult Gólya felé vehetjük az irányt, ami nemcsak a megváltozott lokáció leellenőrzésére ad lehetőséget, de az esemény leírása szerint a PÉNZ gárda és vendégeinek szettjeire mulatozhatunk, miközben az Antenna Hungária vizuálját és az Mmmnmnm hangrendszerét is megvizsgálhatjuk értő szemekkel és fülekkel.

  Belépő: Amennyiben megtehetitek, 500 Ft-tal támogathatjátok az eseményt.

  Kellemes house-os lötyögés kellemes környezetben: Brody Studios

  Facebook-esemény

  A Vörösmarty utcai Brody Studiosban három emeleten keresztül élvezhetjük, amint hat különböző DJ pakolja a talpalávalót, miközben koktélok és konfettik társaságában mondunk istenhozzádot 2019-nek. Az eseményen lehetőségünk nyílik egy négyfogásos menüsorral lefolytani az éjszaka által kínált izgalmakat.

  Belépő: A vacsorával egybekötött táncolást 15.000 Ft-ért biztosíthatjuk magunknak ezen a linken. Aki nem enni szeretne, csak mozogni, annak 5.500 Ft-os jegyekért ide érdemes kattintani, viszont a helyszínen is akadnak még 7.500 Ft-os jegyek limitált számban.

  Program: Akos V, Bettina Nem, DJ Reload, Imre Kiss, NYXA, Sam Monori

  Ha 160 bpm felett érzed jól magad: Arzenál

  Facebook-esemény

  Egy jóval szűkebb szubkultúrát érintő programot ajánl a Soroksári úti Arzenál szilveszterre, ahol három különböző színpad kínálatában veszíthetjük el idő- és térérzékünket. Mindhárom színtér különböző vizuális megoldásokkal ad a szemünknek is valami látnivalót Budapest legnagyobb földalatti helyszínén, ahol élő performanszok és DJ-szettek váltakozásán át áshatjuk bele magunkat a hazai független techno világának krémjébe több ezer négyzetméteren, ipari környezetben.

  Belépő: Elővételben 2.500/3.500/4.500/5.500 Ft, a helyszínen 6500 Ft-ért jutunk be.

  Program: Marcus Henriksson (5 óra hybrid live + DJ set – Minilogue, Son Kite – SE), Josko (RadiOzora – IT), Tsu (RadiOzora), Dork, Isu, Atomik, Aga2l, CT Kidobó, Rot, Menishu, Crime, Mode, Valens, Garpo, Spyral, Miska, 1000arc

  Ha komolyzenével lendülnél át 2020-ba: Zeneakadémia

  Facebook-esemény

  A komolyzene szeretőiről sem feledkeztünk el, hiszen a Zeneakadémia ismét helyet ad Presser Gábor és az Amadinda Ütőegyüttes harmincéves múltra visszatekintő kapcsolatának egyik mérföldkövének. 2001 óta az Amadinda–Presser–Karácsony formáció hagyományszerűen együtt búcsúztatja az óévet is, az idei szilveszteri vendég pedig Karácsony János mellett az ütőhangszeres-multiinstrumentalista Födő Sándor lesz.

  Belépő: 9.000/10.000/12.500/15.000/17.500 Ft

  Vendégek: Karácsony János (gitár, ének), Födő Sándor (ütőhangszerek), Presser Gábor (zongora, ének); Amadinda Ütőegyüttes: Bojtos Károly, Holló Aurél, Rácz Zoltán, Váczi Zoltán (ütőhangszerek)


 • További cikkek