• Szavakon túl 1.

  Amit tudni akartál a művészetről, de sosem merted megkérdezni

  2017.01.16 — Szerző: Kortárs Online

  Új beszélgetéssorozatunkban művészekkel beszélgetünk a művészeti területek különbségeiről és kapcsolódási pontjairól.

 • Szavakon túl 1.

  A különféle művészeti területek egymásra hatásai napjainkban sokkal erősebben érdeklik a befogadókat, mint korábban, hiszen többnyire világunk meglehetősen összetett szerveződését mutatják be. A Kortárs folyóirat programjának célja, hogy a beszélgetésekkel a különféle – verbális és nem verbális – művészeti alkotásmódok közötti egyezőségeket, különbségeket tárjuk fel mind az alkotók, mind a művészeti, kulturális piac, mind a lehetséges befogadási módok szempontjából. Számítunk a közönség kérdéseire, aktív közreműködésére is!

  A program első estjét 2017. január 24-én, kedden 19 órakor tarjuk a Budapest Pontban.

  Akik beszélgetnek:

  Falvai Mátyás

  1984-ben született Győrött, a 2000-es évek óta jelentkezik prózai írásokkal irodalmi folyóiratokban, antológiákban. 2010-ben jelent meg második novelláskötete Gépindák címmel.A Nemmivoltunk! Crew művészeti csoport tagja. Jelenleg kommunikációs területen dolgozik.

  Jurák Betti

  Táncos, 2015-ben érettségizett a Pécsi Táncművészeti Középiskolában, és az év legjobb végzős hallgatója díjat is megkapta. Számos hazai és külföldi workshopon vett részt, itthon több kortárstánc-verseny nyertese.

  Hollós Ádám

  Festő, 2011-ben diplomázott a Képzőművészeti Egyetem festő szakán. A Várfok Galéria Spiritusz Szekciójának tagja. 2005 óta rendszeresen állít ki egyéni és csoportos tárlatokon. Legutóbbi, Diszkomfort című egyéni kiállítása 2016 őszén a Várfok Galériában volt látható.

  A beszélgetést vezeti:

  Thim ár Attila , a Kortárs folyóirat főszerkesztője

  A belépés ingyenes.

  Mindenkit szeretettel várunk!


 • További cikkek